top of page

 • saadaan maanalaisista suolaesiintymistä

 •  koostumus on vakio

 •  ei sisällä mitään epäpuhtaita ainesosia

 • sitoo kosteutta ihoon

 • luonnon antibakteerinen ainesosa

 • rauhoittaa, korjaa

 • soveltuu herkälle iholle; atopia, psoriasis, ekseema, rosacea, akne

Therma Vital Toner toimii kuljetinaineena seuraaville aineille, kuten seerumit kosteusvoiteet.

Suolamineraalit

retipalm Therma Vital

 

retipalm derma cosmetic  Therma Vital -tuotteet ovat valmistettu luonnollisesta suolaliemestä mitä ei voi verrata mineraali suoloihin joita yleensä on tarjolla kemikalioissa ja kylpylöissä. Luonnollinen suolaliemi löytyy esihistoriallisista mineraali rikkaista suola esiintymistä, joissa se on sekoittunut puhtaaseen veteen maapallon ytimen lämmön liuottamana. retipalm:n luonnollinen suolaliuos tulee n.200 metrin syvyydyestä - maanalaisista vesi esiintymistä.

 

Tämä suolaliuos sisältää korkeimman mahdollisen luonnossa esiintyvän pitoisuuden mineraaleja ja hivenaineita. Merisuolassa on taas huomattavasti matalempi pitoisuus mineraaleja ja hivenaineita. Myös hajussa ja maussa on huomattava ero. Merisuola altistuu jatkuvasti saasteille niin vedessä kuin sen kuivumisprosessissa. Tämän lisäksi 80% nykyisestä merisuolasta valmistetaan jaloistamoissa missä siihen lisätään alumiini hydroksidia – lainsäädäntö ei vaadi tuottajia ilmoittamaan tätä tuoteselosteessa. Alumiini on kevyt metalli jota käytetään estämään tukoksien syntyminen. Se vahingoittaa hermostoa ja aineenvaihduntaa sekä heikentää keskittymis kykyä. 

 

Vaikka merisuolaa löytyy runsainmäärin on puhdas suolaliuos hyvin harvinaista ja näin ollen hyvin arvokasta. Sen määrittämiseen liittyy tiukkoja sääntöjä ja ohjemääräyksiä:

 

 • Suolaliuos täytyy tulla suojellusta maanalaisesta vesi lähteestä.

 • Suolaliuos täytyy olla käsittelemätöntä.

 • Suolaliuoksen koostumus pitää olla oikea.

 • Suolaliuoksella täytyy olla terapeuttisia vaikutuksia.

 • Suolaliuos EI saa sisältää mitään terveydelle haitallista.

retipalm luonnollinen suolaliuos on luonnollinen geogeeninen tuote. Sitä pidetään luonnollisena suoaliuoksena jo terapeuttisiin käyttö tarkoituksiin, jonka ansiosta se on nykyään käytössä suuressa osassa kosmetiikka oppilaitoksia. retipalm Therma Vital  valmistetaan klassisin menetelmin. Ei sisällä kemiallisia lisäaineita. Luonnollista suolaliuos kiehutetaan useita päiviä jolloin se saavuttaan lopullisen ja uniikin muodon kristalisoiduttuaan. Seuraavaksi kristallit kuivataan sentrifugoimalla, jotta mineraalit ja hivenaineet säilyisivät paremmin. Luonnollisessa suolaliuoksessa on 320 grammaa mineraaleja ja hivenaineita litraa nestettä kohden – kaikki joista ihmiskeho koostuu.

 

retipalm Therma Vital Sole Salt, joka on valmistettu puhtaasta luonnollisesta suolaliuoksesta, on elinvoimaa lisäävä vaikutus koko kehoon

 

Luonnollinen kristallisoitunut suola jota käytetään retipalm sole salt:ssa sisältää samoja aineita joita voidaan jo löytää kehostamme ja joita keho tarvitsee toimiakseen normaalisti. Tämän tyyppistä suolaa ei yleensä käytetä mausteena vaan tärkeänä välittäjä aineena aivoissa, joka mahdollistaa ajattelu prosessin. Ainoastaan luonnollinen suola sisältää mineraaleja ja hivenaineita niin pienessä partikkeli koossa, että ne voivat imeytyä soluihin.

 

Luonnollinen suola Therma Vita Sole Salt ei sisällä lainkaan kemiallisia lisäaineita ja epäpuhtauksia. Sen takia se on ideaali tuote myös ruuan maustamiseen.

bottom of page