top of page

PUHDISTUS

retipalm -puhdistustuotteet poistavat ulkoiset- ja elimistöntuottamat kuonat iholta perusteellisesti ja hellävaraisesti, tuhoamatta ihon luonnollista ph suojaa. Lisäksi ne valmistelevat ihon päivä- ja yöhoitotuotteitta varten.

retipalm -tuotteet eivät sisällä: hajusteita, parabeeneja, eläinperäisiä aineita, väriaineita, mineraaliöljyjä ja siksi ne sopivat täydellisesti yhteen ihosi kanssa.

KASVOVESI

Raikastava & kirkastava

Klassiset kasvovedet tukevat ihon perusteellista puhdistusta, poistamalla puhdistusaineen jäännökset ja raikastamalla ihoa. Lisäksi ne valmistavat ihoa day care tai night care -tuotteita varten.

retipalm kasvovedet hoitavat kahta tehtävää:

1. Sensitiv ja Intensiv tonerit sisältävät mietoja hedelmähappoja, joten niillä on kevyt keratolyyttinen vaikutus. Ne poistavat kuollutta ihosolukkoa paljon hellävaraisemmin kuin esimerkiksi mekaaninen kuorinta.

 

2. Ne jättävät ihon hieman happamaksi, jotta vitamiinit pystyvät saavuttamaan koko potentiaalinsa.

 

Alfa-hydroksidihapon vaikutus iholla:

1. Keratolyyttinen vaikutus

Aha –hapot poistavat “liiman”, joka on solujen välillä. Näin ollen vanhat ja kuolleet ihosolut poistuvat nopeammin. Hyperkeratoosi ohenee ja ihon sarveiskerros tiivistyy, koska yhdysaine sarveiskerroksessa pakkautuu tiiviimmin. Iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä.

2. Ihon kosteuden parantuminen, ihon kyky sitoa kosteutta kasvaa.

3. Stimuloi ihosoluja

Fibroblastit stimuloidaan tuottamaan enemmän kollageenia ja elastaania. Ihon sävy ja pintajännitys (turgor jännitys) parantuvat.

4. Stimuloi verenkiertoa Aha -hapon levityksen jälkeen iholla saattaa tuntuu kevyttä nipistelyä.

5. “Kuljettaja” vaikutus Aha -hapon levitys valmistelee ihoa seuraavia ainesosia varten (esimerkiksi vitamiineja).

 

6. Kirkastava vaikutus Liian voimakkaista ihon kuorinnoista syntyneitä pigmentaatioita voidaan parantaa Aha -hapon avulla. Aha -hapon vaikutus riippuu käytettävän hapon pH:sta. Parhaita tuloksia saavutetaan kun pH-taso on alle 4,0. Eri valmistajien välillä Aha -hapon pitoisuuksissa on suuria eroja.

 

Kosmetologien ei tulisi käyttää yli 10% pitoisuudella olevaa Aha - happoa. Saksan lainsäädännössä suositellaan kosmetologien käyttävän maksimissaan 5% pitoisuudella olevaa tuotetta, jonka ph-arvo ei saisi alittaa 3,0.

VITAMIINIVOITEET

 

Meidän uniikki 3-askeleen järjestelmä ravitsee ihosi vitamiineilla. Iho on meidän suurin elin, jonka takia se altistuu hyökkäyksille niin sisä- kuin ulkopuoleltakin, yötä päivää. Huonot ruokailutottumukset, stressi ja UV-säteily aiheuttavat ylimääräistä kuormitusta ja nopeuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Iho tarvitsee laadukkaita vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita, voidakseen voittaa taistelunsa. Tasapainoinen ruokavalio auttaa, mutta tehokas

ihonhoito auttaa vielä enemmän. Ikääntyminen ja nuorekas ulkonäkö - ristiriitaa ei tarvitse syntyä. retipalm Performance Line -tuotteet edustavat meidän uniikkia antiaging konseptia, joka aloitetaan tarpeeksi ajoissa jotta vahinkoja ei synny - sen sijaan, että niitä pyrittäisiin korjaamaan. Käytämme vain ainesosia, joiden vaikutus iholla on tieteellisesti todistettu. Luonnollisiin kasviöljyihin on sidottu A-,C-,E-vitamiinia ja beetakaroteenia kolmessa eri pitoisuudessa, joista voidaan valita jokaiselle iholle oikeat tuotteet, halutaanko korjata vaurioitunutta ihoa vai ylläpitää saavutettuja tuloksia ja nuorekkaasti säteilevää ja tervettä ihoa:

Step 1 - Soft Performance

Paras ihonhoito-ohjelma ihon totuttamiselle korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. 1250 Yksikköä A-vitamiinia.

 

Step 2 - High Performance

Ideaali jatkohoitona iholle, joka on jo tottunut korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. 2500 Yksikköä A-vitamiinia.

 

Step 3 - Top Performance

Premium luokan ihonhoitoa. Kehitetty iholle, joka vaatii enemmän ja on tottunut jo korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. 6000 Yksikköä A-vitamiinia.

A-vitamiinin vaikutus iholla:

1. A-vitamiini tukee solujen kasvua. Ihon parantuminen nopeutuu, epidermis vahvistuu ja stabiloituu.

 

2. A-vitamiini parantaa ihon vastustuskykyä. UV-säteily tuhoaa valkosoluja (Langerhans’ solut). A-vitamiini suojelee valkosoluja, jolloin solut voivat tehdä tehtävänsä: vaurioituneiden solujen löytäminen ja tuhoaminen.

 

3. A-vitamiini siloittaa ja pehmentää ihoa. Paksu ja huokoinen sarveiskerros puristuu vahvemmaksi. Iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä sekä sen luonnollinen UV-suoja vahvistuu.

 

4. A-vitamiini parantaa ihon luonnollisia kosteuttavia mekanismeja. Se stimuloi dermiksen fibroplasteja, jolloin ne alkavat tuottamaan enemmän glykosaminoglykaani. Tämä geelimäinen aine sijoittuu epidermiksen solujen väliin. Se pystyy sitomaan paljon vettä, joten se lisää ihon luonnollista kosteutta.

 

5. A-vitamiini normalisoi talin tuotantoa.

 

E-vitamiinin vaikutus iholla:

1. E-vitamiini UV-suojana Auringon säteily on merkittävin tekijä ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Eri tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllisesti käytettynä E-vitamiini vähentää auringon aiheuttamia vaurioita sekä lisää ihon luonnollista UV-suojaa.

2. E-vitamiini tulehduksia ehkäisevänä

3. E-vitamiini tukee ihon parantumisprosessia.

4. E-vitamiini kosteuttajana Kuivuus ja heikentynyt kyky sitoa kosteutta ovat ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla. Ulkoisesti käytettynä E-vitamiini voi vähentää transepidermaalista kosteuden haihtumista – pienet rypyt vähentyvät ja ihosta tulee terveen ja sileän näköinen.

C-vitamiinin vaikutukset iholla:

1. Tulehduksia ehkäisevä,

2. Tukee haavojen parantumista,

3. Rauhoittaa punoitusta ja kutinaa,

4. Vahvistaa verisuonten seinämiä

retipalm -tuotteet eivät sisällä: hajusteita,

parabeeneja, eläinperäisiä aineita, väriaineita,

mineraaliöljyjä ja siksi ne sopivat täydellisesti

yhteen ihosi kanssa.

Terveemmän ihon tulevaisuudelle

bottom of page